Welkom!

Welkom!
Welkom!

zaterdag 20 december 2014

Vlecht

In m'n schetsboek



En dit is nog een plaatje van een heeeerlijke dag! Lekker de hele dag tijd om te kleuren...


donderdag 18 december 2014

Kerstkaart

Een aantal maanden geleden zaten we met vrienden heerlijk te eten in Chinees Restaurant De Pauw in Noord-Scharwoude. Na afloop werden we bij de koffie getrakteerd op een bakje met snoepjes, hierin zaten ook deze heerlijke fruitbonbonnetjes. Afgezien van het feit dat ze heel erg lekker zijn, is de verpakking ook zeer decoratief. Na vele uren kleuren heeft dit geresulteerd in onderstaande tekening, gemaakt op Bristol Board A4, met kleurpotlood.






De kerstkaart is gedrukt op 200 gr cremekleurig papier, op A5 formaat.
Ik wens iedereen hele gezellige feestdagen en een productief, maar vooral lekker 2015!



maandag 15 december 2014

Mandarijntje

Helemaal nieuw in blogland hoorde ik een poosje geleden van mijn broer dat hij geen bericht kon plaatsen op mijn blog. Vanmorgen heb ik eindelijk de tijd genomen me te verdiepen in de instellingen van mijn blog, en als ik het goed gedaan heb is het opgelost. Dus bij deze: iedereen is van harte uitgenodigd om een bericht achter te laten! Please leave a comment on my blog!

Dan nu een tekening van een mandarijntje in mijn schetsboek. Getekend in de avonduren op de bank voor de televisie, heerlijk genieten!


Excuses voor de slechte foto, het is vandaag uitzonderlijk donker. Ook niet helemaal scherp onderin, maar dat ligt aan mijn camera :-)
Ook de kerstkaarten liggen klaar om op de bus te gaan!


Nadat de kaarten bezorgd zijn, zal ik ook mijn kerstkaart posten. Ik ben zelf heel blij met het resultaat!
Voor nu, bedankt voor het kijken!


donderdag 4 december 2014

Veertjes

Kaartje gemaakt, met mijn favoriete onderwerp. Ondertussen nog steeds bezig met de grote veer op de deur (gaat ie ooit af komen?), de vakantiefoto van Yu Dani in kleurpotlood en een nieuwe kleurpotlood tekening op A3 formaat van een gelukspoppetje.

Bedankt voor het kijken!