Welkom!

Welkom!
Welkom!

zondag 15 november 2015

Nieuwe potloden

Twee weken geleden waren we met z'n tweeën een lang weekend in Duitsland. Op zaterdag brachten we de dag door in Aken, we hebben heerlijk gelopen en de Dom bekeken. Ook hebben we lekker geshopt, onder andere in de fantastische winkel Weyers-Kaatzer. Daar kocht ik twee nieuwe vulpotloden, met een rode en een blauwe vulling. Ik wist niet dat er gekleurde vullingen voor potloden bestaan, en ben er erg blij mee!


maandag 9 november 2015

1 jaar!

Het is helemaal ongemerkt aan me voorbijgegaan, maar mijn blog bestaat alweer 1 jaar! Een jaar waarin ik andere bloggers heb ontdekt, andere bloggers mij hebben ontdekt en soms een reactie achterlaten, en kan zien dat er vanuit de hele wereld (af en toe) naar mijn tekeningen gekeken wordt. En dat is allemaal hartstikke leuk!
Vandaag een van de meest zinloze tekeningen van het jaar, volgens Mart. Het schoolbord met de taarten van de verjaardag van Yu Dani. Inderdaad zinloos, want hij staat al op de foto, en behoorlijk tijdrovend ook met al die stipjes. Maar zo rustgevend om te maken, en op de een of andere manier blijft zo'n hele gezellige dag met familie en vrienden dan nog even langer om je heen hangen.


En nog een tekening, van 's avonds op de bank. Deze wordt waarschijnlijk nooit afgemaakt, maar is zo ook prima.





Beide in m'n schetsboek.