Welkom!

Welkom!
Welkom!

woensdag 30 december 2015

In m'n schetsboek

Dit hertje hangt sinds kort bij ons in de kamer. Het is Mart z'n sinterklaascadeautje.
Het kleine rendiertje was een kerstmisdecoratietje op een pakje. Halverwege het stippelen van de groene achtergrond spleet het puntje van de Stabilo. Wat?! Ik hoop maar dat het een productiefoutje was. Er is nog een eland onderweg, en daarna moet ik het kerstthema weer loslaten, helaas.



donderdag 24 december 2015

Kerstmis!

Voor iemand zonder kerstboom, ben ik toch bijzonder gek op kerst! Wij wensen iedereen gezellige dagen, en een fantastisch nieuw jaar! Geniet!



maandag 21 december 2015

In m'n schetsboek

MilkyWay van het Sint Maartenfeest. Ik eet niet veel chocolade, maar als ik het eet, staat MilkyWay wel in de favorieten. Deze heb ik echter niet opgegeten, maar nagetekend, een hele week naast m'n "nog niet af" tekening bewaard, en daarna weer in de snoeptrommel gedaan. Bravo!
Ik heb hem gestippeld met m'n nieuwe Stabilo fineliners, die met Sinterklaas in m'n tekentas terechtkwamen. Ook bravo voor Sinterklaas, wat een verwennerij!
Toen ik op een avond m'n tekening weer pakte, bleek halverwege de avond dat ik de verkeerde kleur in m'n hand had, hoe onoplettend kun je zijn?! Het is niet erg, zo is ook dit weer een bladzijde met een verhaal geworden.



zondag 13 december 2015

Project van 2015

Begin 2015 vroeg mijn lieve vriendin me een tekening van haar jongens te maken, als kadootje voor haar man voor hun 12 1/2 jarig huwelijksfeest. Natuurlijk wil ik dat graag proberen!
Na 8 maanden kleuren, met af een toe een flinke dip (komt het oooooit goed??) was de tekening, op A2 formaat (!, ik heb nog nooit zo iets groots gemaakt!) klaar om ingelijst te worden.
En nu hangt ie daar boven de bank! Vriendin en man blij, ik tevreden (en stiekem ook trots), missie geslaagd!
Het is lastig om de tekening te fotograferen, het beeld is iets vervormd en ook de kleuren zijn wat fletser dan in het echt.

Kleurpotlood, A2 formaat